O nama

 

Okupili smo se početkom 2017. godine kao grupa nezavisnih profesionalaca te smo odlučili svoja znanja i višegodišnja iskustva angažirati zajedničkim snagama pod jednim zajedničkim imenom – Infini grupa.

Članovi INFINI GRUPE:

  • Andrej Pleš – Luna Consulting
  • Ines Burčul – Konzulta IB
  • Andreja Aušperger
  • Lidija Janjić – Infini

 

Povezuje nas prijateljstvo i strast prema projektnom menadžmentu kao alatu kojim je na najbolji mogući način moguće prepoznati probleme u okolini te razviti širok raspon mogućnosti za njihovo rješavanje.

Geografski smo pozicionirani u Zagrebu i Osijeku, a ukupno nas je četvero.

Ono što nas je povezalo je shvaćanje da, iako samostalni, trebamo jedni druge, i da najveću kvalitetu života i poslovanja možemo ostvariti zajedničkim djelovanjem, pri čemu se stvara sinergijski efekt. Stoga, klasična organizacijska struktura s „hijerarijskim chartom“ kod nas ne postoji, već nadopunjujemo jedni druge upravo kombinirajući kvalitete koje posjedujemo kao pojedinci.

Priroda djelatnosti nam omogućava da radimo s različitih lokacija i tu prednost maksimalno koristimo. Ured može biti napravljen od zlata, ali ne može zamijeniti ljudski kontakt.

Vrlo bitnim smatramo kontinuirano umrežavanje s ljudima iz različitih područja života i poslovanja te, osim u uredu, na nas možete naletiti i u zagrebačkim i osječkim co-working prostorima ili laptop friendly bircevima (pogotovo ako imaju lijep pogled na neku ulicu ili park).

Ovakav model najviše odgovara našem načinu rada u kojem poseban naglasak stavljamo na kreativnu slobodu te razmišljanje „izvan okvira“. Mišljenja smo da takvim pristupom možemo stvoriti najveću moguću vrijednost Vama – našim klijentima, odnosno zadržati onu iskru koja nas je sve i pokrenula kada smo odlučili napraviti pozitivnu promjenu u svom životu i svojoj okolini.

Upravo je to motiv koji nas potiče da na najbolji mogući način koristimo projektni menadžment i sve njegove mogućnosti prilikom faza analize konteksta, definiranja ciljeva projekta, identifikacije projekta, analize potražnje i opcija, financijske analize, ekonomske analize, procjene rizika, implementacije definiranog rješenja te monitoringa i evaluacije postignutih rezultata.

 

Svaka suradnja je nova prilika za razmjenu znanja te njegovanje partnerskog odnosa. Svakom projektu pristupamo individualno, imajući na umu važnost dijaloga u rješavanju problema i stvaranju dodane vrijednosti za sve dionike u procesu.

 

 

Zato nam se javite bez obaveza, ako dogovorimo suradnju super, a ako ne, barem smo se upoznali i popili kavu zajedno, eventualno razmijenili savjete, poznanstva, informacije, ili jednostavno popričali – to je, na kraju krajeva, jedna od onih malih stvari koji život čine zanimljivim.