ESIF MALI ZAJAM: Uređenje show room-a renomiranog hrvatskog branda A'marie

Naziv projekta: Uređenje Show room-a te pokretanje A'marie Basic sportske kolekcije odjevnih predmeta

Korisnik: Amarie dizajn d.o.o.

Vrijednost projekta: 191.160,06 HRK

Kratki opis projekta:

Za modne kreacije renomiranog hrvatskog branda A'marie zaslužna je dizajnerica Anamarija Brkić Višnjić.

Već dugi niz godina ima renomiranu tržišnu poziciju temeljenu na prepoznatljivosti, stručnom kadru, kvaliteti i raznovrsnosti odjevnih predmeta i modnih dodataka. Na tim temeljima planira dodatno povećati obujam poslovanja. U ovom se trenutku suočava s ubrzanim porastom potražnje za svojim proizvodima i to posebice u segmentu BASIC kolekcije, koja se vrlo brzo i lako može upotpuniti sportskim odjevnim predmetima.

Poduzetnica je, stoga, odlučila dodatno investirati financijska sredstva u uređenje poslovnog prostora te obrtna sredstva, neophodna za povećanje proizvodnog i prodajnog obujma.

Kao inicijalni impuls za značajnije pokretanje ove investicije identificiran je financijski instrument: ESIF mali zajam, s povoljnom kamatnom stopom te mogućnošću odgode plaćanja glavnice do 12 mjeseci.

Naš tim zaslužan je za pripremu poslovnog plana i dokumentacije kreditnog zahtjeva. Anamariji zahvaljujemo na ukazanom povjerenju, a iznimno nam je drago biti dio ovakvih kreativnih i zanimljivih priča!

Ostale priče

Inspirativne priče
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram