EU fondovi

Pronalazimo pravi natječaj i izvore financiranja za realizaciju Vaše ideje
Pripremamo projektne prijedloge te kompletnu dokumentaciju
Provedba projekata

Kao klijent tražite razinu izvrsnosti i sigurnost vaših poslovnih odluka. Mi, Infinijevci individualno se prilagođavamo svakome od vas. Saslušat ćemo vaše ideje, predložiti sljedeće korake i krenuti skupa u višegodišnju avanturu!

Naši stručnjaci pomoći će Vam pronaći odgovarajući natječaj, pripremiti projektnu prijavu te provesti financirani projekt.

Studije i planovi

Investicijske studije
Studije isplativosti
Poslovni i marketinški planovi
Analize tržišta

Prije nego li se odlučite za konkretan investicijski pothvat, preporučljivo je provesti detaljnu analizu predloženog posla. Institucije, kao što su banke ili tijela državne uprave koja dodjeljuju potpore, ponekad traže prezentaciju projekata u propisanom obliku kako bi omogućili jednostavnije analiziranje i osigurali lakšu usporedivost projekata.

Naše usluge izrade dokumenata osmišljene su za mjerenje vjerojatnosti uspjeha bilo kojeg posla. Sadržajno, izrađeni dokumenti odgovaraju zahtjevima HBOR-a, Hamag-bicro-a i drugih domaćih institucija.

Pomoć pri kreditima i zajmovima

Procjena kreditnih mogućnosti
Priprema kreditne dokumentacije za HBOR i HAMAG kredite i zajmove

Naš tim stručnjaka pomaže vam pri realizaciji kredita ili zajmova za investicije koje su potencijalno ekonomski isplative.

Za Vas pronalazimo najbolju dostupnu kreditnu liniju te financijska rješenja koja najviše odgovaraju vašim potrebama.

Nabave

Priprema dokumentacije za postupke nabave
Provođenje postupka nabave

Po potpisanom Ugovoru o bespovratnim sredstvima, svaki korisnik EU potpore obvezan je poštivati pravila i propisane procedure pri nabavi roba, usluga, radova. Provođenje nabave u skladu s pravilima natječaja ključni je mehanizam u povlačenju bespovratnih sredstava.

Da biste izbjegli nepravilnosti koje najčešće imaju financijske posljedice za Vas, obratite se našim stručnjacima koji će vam pomoći pri provođenju postupaka nabava.

Podrška inovatorima

Tehničko savjetovanje
Podrška i oblikovanje ideja
Pronalazak izvora financiranja za realizaciju ideja

Dug je razvojni put od inovativne ideje do gotovog proizvoda ili usluge. Kako vaša ideja ne bi ostala neostvarena, javite nam se bez obaveza.

Kombinacijom dugogodišnjeg iskustva iz područja R&D-a, financija i ICT-a, pomoći ćemo vam pri evaluaciji i kvantifikaciji razvojnih opcija te pronalasku izvora financiranja.

Klijentima krojimo uslugu po mjeri, vodeći računa o svakom detalju i velikoj slici istovremeno, kombinirajući analitički i intuitivni pristup rješavanju izazova.

Edukacije i treninzi

Usluge mentorstva 1 na 1
Edukacije iz projektnog menadžmenta
Treninzi mekih vještina
Cjeloživotno učenje

Provodimo edukacije pripreme projekata po metodi upravljanja projektnim ciklusom (UPC), zatim iz područja pisanja poslovnih planova, investicijskih studija, studija izvedivosti, analiza troškova i koristi te marketing strategija.

Pružamo usluge mentorstva start-up tvrtki po metodologiji LEAN start-up.

U ponudi su i edukacije s naglaskom na neformalno obrazovanje i rad s mladima u područjima međukulturalnog menadžmenta, ljudskih prava, globalnog obrazovanja, socijalnog uključivanja, politika za mlade i sl.

EU banner
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram