RURALNI RAZVOJ: Od početnika do razvijenog poljoprivrednog gospodarstva

Naziv projekta: Podmjera 6.2.1. i Podmjera 6.3.1.

Korisnik: OPG Ivan Brnada

Vrijednost projekta: 750.000,00 HRK

Kratki opis projekta:

Mladi poljoprivrednik početnik Ivan Brnada ima ideju da od malog obiteljskog gospodarstva napravi pravi obiteljski posao. Obitelj Brnada investiciju započinje iskazanom ekonomskom veličinom gospodarstva manjom od 4.000 eura, a po završetku projektnih ulaganja povećava svoj ukupni standardni ekonomski rezultat i iskazuje vrijednost veću od 40.000 eura.

Investicije su realizirane bespovratnim potporama iz EU fondova putem natječaja: 

Podmjera 6.3.1. – 15.000 eura (OPG Ivan Brnada)

Podmjera 6.3.1. – 15.000 eura (OPG Drago Brnada)

Podmjera 6.2.1. – 50.000 eura (OPG Ivan Brnada)

Natječaj za financiranje projekata u 2018. godini prema programu za financiranje projekata  lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina – 10.000 eura (OPG Drago Brnada)

Klijent o nama

"Htjeli smo proširiti proizvodnju, iskoristiti postojeće resurse gospodarstva i raditi posao koji volimo te kreirati svoje vrijeme onako kako mi želimo. Radimo možda više nego prije, ali bavimo se isključivo onime što volimo!

S dobivenim sredstvima, a riječ je o gotovo 100.000 eura bespovratno nabavili smo sve što nam je potrebno. Sredstva iz EU fonda su nam puno pomogla. Svakome tko ima zemlju i dobru ideju te se misli baviti poljoprivredom u budućnosti, preporučamo da apliciraju na natječaje iz EU fondova! 

Jedni smo od onih koji smatraju da poticaj koji dobiješ treba vratiti u zemlju i stoku, kako bi proizvodnja bila što uspješnija. Tako radimo i odlično funkcioniramo, a savjetnicima iz INFINI GRUPE smo jako zahvalni na uslužnosti. Bez njih ovo ne bi bilo izvedivo i na tome im hvala 100.000 puta! "

I. Brnada (OPG Brnada, Darda)


Ostale priče

Inspirativne priče
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram