ESF: Udruga "Za sport" obrazovnim programima integrira ranjive skupine na tržište rada

Naziv projekta: Inovativni obrazovni programi za ranjive skupine tržišta rada u sektoru turizma i ugostiteljstva

Referentna oznaka projekta: UP.02.2.2.03.0016

Korisnik: Udruga "Za sport" grada Šibenika u partnerstvu sa Šibenskom privatnom gimnazijom s pravom javnosti te Krešimir d.o.o.

Vrijednost projekta: 1.822.900,00 HRK

Kratki opis projekta:

Udruga "Za sport" grada Šibenika pred sebe je postavila izazov integracije ranjivih marginalnih skupina društva na tržište rada te društvenu zajednicu.

INFINI GRUPA, udruga u partnerskoj suradnji Šibenske privatne gimnazije i poduzećem Krešimir d.o.o. osmišljava, prijavljuje, a sada i realizira projekt kojim će se: 

  • Razviti inovativni obrazovni programi prilagođeni ranjivim skupinama društva
  • Ukupno 50 nezaposlenih osoba obučiti za tražena zanimanja iz sektora turizma i ugostiteljstva
  • Održati niz radionica kojima će polaznici osposobljavanja razviti i svoje meke vještine: komunikativnost, prezentaciju profesionalnog ponašanja na radnom mjestu te vještine ublažavanja stresa, tehnike opuštanja
  • Podići razina samopouzdanja i pripremiti iste za integraciju u društvenu zajednicu

Projektom ukupne vrijednosti gotovo 2 milijuna kuna 50 nezaposlenih osoba pripadnika ranjivih skupina društva će biti trajno osposobljeno za nove oblike zanimanja, što će rezultirati većim stručnim kompetencijama te boljom zapošljivošću.

Klijent o nama

"Suradnja s INFINI GRUPOM je od samog početka bila bajkovita. Naime, pomogli su nam da se riješimo mnogih poteškoća i gurnuli nas naprijed u svakom smislu. Stručnost, kompetentnost i potencijal koji imaju, brzo su prenijeli i u naše djelovanje, tako da smo zajednički unaprijedili naš rad i oživotvorili naše ideje. Suradnja sa INFINI GRUPOM predstavlja lak i ležeran i djelotvoran način kako snove pretvoriti u stvarnost."

D. Škarica, udruga "Za sport" grada Šibenika

Ostale priče

Inspirativne priče
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram