Infini Grupa i Lean Startup Hrvatska zajedničkim snagama organiziraju novi event kak bi vam približili mogućnosti razvoja vaših inovativnih ideja i novoosnovanih poduzeća putem EU fondova. Svakako nam se pridružite i saznajte kako iskoristiti prilike koje vam se pružaju u 2018. godini!

Od ulaska Hrvatske u Europsku uniju u srpnju 2013. godine “EU fondovi” je postao jedna od najpopularnijih I najčešće korištenih izraza – svi pričaju o EU fondovima i velikim iznosima koji su nam na raspolaganju, no što EU fondovi zapravo jesu, kako funkcioniraju i ono najvažnije, kako ih iskoristiti za realizaciju vlastite ideje, pitanja su koja mnogi postavljaju, a odgovori ih nerijetko zbunjuju i obeshrabruju. Upravo iz tog razloga, Lean Startup Hrvatska u suradnji s Infini Grupom i uz podršku Impact HUB-a Zagreb organizira predavanje na temu “Financiranje inovacijskih projekata i startupa kroz EU fondove”.

Do 2020. godine Hrvatskoj je iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova na raspolaganju više od 10,5 milijardi eura od čega smo do kraja prošle godine iskoristili svega oko 22%. Iako smo u 2017. godini povukli dvostruko više sredstava nego godinu ranije i dalje imamo najmanju iskorištenost na razini EU što znači da su nam sljedeće 3 godine prilika koju nikako ne bismo trebali propustiti.

Veliki dio kolača odnosi se upravo na financiranje inovativnih ideja te R&D aktivnosti novoosnovanih poduzeća, a odakle krenuti, kako naći odgovarajući natječaj, kako oblikovati ideju, koji su uvjeti i koraci, koji su natječaji trenutno otvoreni, a koji su u najavi za iduću godinu.. samo su neka od pitanja na koja ćemo kroz ovaj event pokušati odgovoriti.

Ako imaš ideju za razvoj i unapređenje svojeg poslovanja, a potrebna su ti financijska sredstva za njezinu realizaciju, pridruži nam se u četvrtak, 18. siječnja u 18:00 h u Impact HUB-u Zagreb i saznaj odgovore na sva ova pitanja. EU fondove, aktualne natječaje te plan za ovu godinu predstavit će Ines Burčul i Andrej Pleš iz Infini Grupe.

Prijava na event je besplatna ali obavezna preko Entrio sustava!

ČET / 18.01. U 17:45h / Vlaška ulica 70E

Dodatne informacije dostupne su na našoj FB stranici.

Ostali blogovi

Blogovi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram