Najava Poziva "Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju"

Jedini poziv za poduzetnike u 2021.g. kojim se financiraju ulaganja u izgradnju i opremanje objekata

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije najavilo je poziv za ulaganja u proizvodne kapacitete, modernizaciju procesa i opremanje kroz koji će poduzetnicima biti dostupno 200 milijuna eura. Poziv će se financirati kroz  instrument „Pomoć za oporavak za koheziju i europska područja” (REACT-EU), a čija je svrha postaviti temelje za oporavak EU-a u razdoblju 2020. – 2022. godine te minimizati učinak pandemije na društvo i gospodarstvo kako bi se osigurao održivi rast.

Ovaj natječaj bit će ključan za brojne poduzetnike u Hrvatskoj, a za sada je i jedini u najavi za ovu godinu te vrste te s ovoliko visokom razinom ulaganja.

Nakon provedenog savjetovanja s javnošću uslijedit će objava Poziva s rokom dostavu projektnih prijedloga. Očekivani indikativni datum objave Poziva je u travnju 2021.

Više informacija o Pozivu možete saznati na poveznici.

Ukoliko ste zainteresirani za navedeni poziv, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme kako bismo na vrijeme mogli započeti s pripremama.

Ostale novosti

Novosti
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram